Tåssåsenvargen, den röda tiken från ryssland.

1

Igår beslutades det att Tåssåsenvargen, den röda tiken från ryssland, med de viktiga nya generna, ska skjutas. Hanen är redan död men tiken har hittills hållit sig undan.

Jag tänker på de gamla berättelserna, om trollkonor som bor i skogen och håller sig med vargar, de som ibland kallats för Vargamor. Hur de brukade förvandla vargarna till får eller eller gömma dem i sina stugor när jägarna kom.

Idag önskar jag att det fortfarande bor någon gammal trollbacka i Junseleskogen, som öppnar sin dörr för den röda Tåssåsentiken och förvrider synen på hennes förföljare. En modern teknisk trollkvinna kanske som har vett att göra något åt GPS-sändare.

flyttvargen_3_s

Brott: Tio döda renar??

Hon har sövts och flyttats ett flertal gånger söderut, bort från rennäringsområdena, och i Dalarna stannade hon och fann en hane, men han dödades illegalt och då flyttade hon norrut igen. För i Dalarna var hon inte välkommen heller förstås. Vargpolitik eller Vilda Västern.

5302559834287447169_1352391017478_w630

Bilden är på Tåssåsentiken, tagen en av de gånger hon sövts ner för att flyttas.

Om man vill följa med och se vad som händer och sker med Susi på Facebook: https://www.facebook.com/susi.the.wolf

~ av Bappho på januari 12, 2013.

3 svar to “Tåssåsenvargen, den röda tiken från ryssland.”

  1. Hej.. Jag har en fråga om spellar, läste dina inlägg i ett forum, du verkade seriös och ville kontakta dig.. Jag har en fråga, jag vet i stort sett ingenting om svart magi, är man en elak människa om man håller på med det? Vart finns det RIKTIG information om sånt?
    Kan nån som inte kan nått om svart magi göra en spell på nån så att den blir förälskad i en? Tacksam för svar!

    • Menar du besvärjelser? Jag använder mig inte av ord som svart magi eller vit, röd, grå. Magi är en naturlig konsekvens av ett visst handlande och inget annat. Man får ställa sig själv frågan innan, är det här något jag kan stå för, etiskt och moraliskt. Alla kan göra en besvärjelse, men en del har gåvan och andra inte och kunskap, erfarenhet och en del annat spelar också in. Jag skulle inte säga att man kan få vem som helst, hur som helst förälskad i en, man måste åtminstone ha något att jobba med. Men finns det något där så ökar det definitivt chanserna.

  2. Så jag skulle alltså kunna göra en besvärjelse på någon(att bli förälskad i mig) om jag läste på lite? Hur gör man då? Tack för ditt svar förresten och hoppas att jag inte är till besvär!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
<span>%d</span> bloggare gillar detta: