Drömmar om Gardner och Wicca..

Varje år jag deltagit i The Rite of Her Sacred Fire så har jag fått ganska själsrörande drömmar om att jag blir initierad, på ett eller annat sätt, in i Gardnerisk Wicca. Första gången av Gerald själv, senare av någon annan jag vill lämna namnlös. Jag har inte riktigt förstått kopplingen med Hekate men eftersom drömmen återkommer varje år så vill den säkert säga mig någonting.

Att jag har ett riktigt gott öga till Gardner är väl ingen hemlighet och jag har precis inhandlat två ganska nya böcker av Heselton (en av mina favoriter att läsa). Witchfather: Into the Witch Cult – A Life of Gerald Gardner, volym 1 och 2. Väntar ivrigt på att de ska landa i postlådan!!!

Något annat jag gjort är att kontakta en lokal biodlare och blivit lovad att få köpa bikitt/propolis. Så det kommer jag att få till veckan. Ska bli spännande! Och så har jag hämtat död ved av En hos min mamma och börjat att producera enspån i vardagsrummet, för hand med handsåg. Det ger en riktigt långvarig doft. Har ännu inte bestämt mig för om det är bra eller dåligt.

Jag fick också just höra att det gjorts en dokumentär om Gerald Gardner men att den inte sänts ännu. Britain’s Wicca Man. Här kan ni se trailern:

~ av Bappho på maj 12, 2012.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
<span>%d</span> bloggare gillar detta: