Rökelse från Forest Grove Botanica

Jag har fått hem två rökelser från Forest Grove Botanica. Pine & Poplar och Pine, Popplar & Propolis. Jag valde två varianter som både innehöll balsampoppel eftersom det är en doft som slår det mesta. I alla fall tycker jag det. Alltså en garanti för att jag skulle gilla rökelsen än vad jag tyckte om de kanadensiska kådorna.

Själva paketen doftade ganska starkt av någon sorts exotisk tallkåda och bikitt när jag packade upp dem, men jag lyckades inte känna av balsampoppeln, vilket var konstigt, eftersom jag själv tycker att den lätt tar över i rökelseblandningar än hur försiktig man är.

Jag förväntade mig en vild kådig rökelse när jag tände rökelsekolet och var beredd att öppna fönster och dörrar men istället var den lätt, elegant och lägenhetssäker. En rökelse man enkelt kan tända innan man får besök av ”vanligt” folk. Jag kunde nu känna ett slingrande spår av poppeln och bikittet gav en känsla av varma tända vaxljus.

Jag gissar att kådorna är väl utblandade med något annat för att ge den rumsrena känslan och de är välgjorda och doftar gott utan att ge för mycket rök. Jag tänker definitivt pröva fler produkter från Forest Grove Botanica även om jag personligen gillar mer studs i rökelser och att de gärna får bolma ordentligt.

Betyget är mer än godkänt. Välgjorda men för tama för min smak.

Länkar:

Forest Grove Botanica
Forest Grove Botanica på Etsy 

~ av Bappho på april 26, 2012.

4 svar to “Rökelse från Forest Grove Botanica”

  1. Så roligt att läsa en recension för jag beställde nästan igår, men tvekade på målet

  2. Vilka fina bilder och vilken underbar mossa! Jag är nästan perverst förstjust i mossa, man vill nästan lägga sig i den 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
<span>%d</span> bloggare gillar detta: