Books!!

Min senast beställda bok har äntligen dimpt ner i brevlådan. Spännande! Jag är nästan klar med min Emma Wilby-bok som har tagit lite tid att bli klar med eftersom jag varit tvungen att läsa så många fjärrlån emellan. De första kapitlen älskade jag att läsa men allt eftersom jag kom längre in i boken så blev jag mer och mer besviken. Jag tycker att jämförelserna är lite för enkla och dåligt uppbyggda men jag kan ju förstå att den tilltalar en viss publik. Men ämnet i sig är ju värt att läsas om även om man inte gillar slutsatserna, så det var absolut ingen bortkastad tid att läsa den och jag tänker definitivt skicka efter hennes senaste bok The Visions of Isobel Gowdie.  Jag hoppas dock mer på min nya bok om häxkonst och magi i den nordiska medeltiden. Har bläddrat lite och sett att det står en hel del om trilskfittan Tregagás. Roligt, roligt!

~ av Bappho på april 19, 2011.

2 svar to “Books!!”

  1. Spännande att se vad du tycker om Mitchells bok. Har hört att den ska vara bra, men inte läst eller ens bläddrat i den själv.

    • Jag har läst lite av förhandsgranskningen av boken inne på books.google och blev sugen att läsa den direkt. Hoppas jag bara får tid att börja i den snart 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
<span>%d</span> bloggare gillar detta: